Kollektion av sommarklänningar och tunikor
På Miss Tunica vill vi att våra kunder ska må bra och se bra ut. Därför har vi tagit fram en kollektion av härliga sommarklänningar och vackra tunikor av hållbara material som enkelt tar dig från soliga dagar på stranden till festliga tillställningar med familj och vänner. Våra plagg är skapade som en hyllning till den bohemiska glamour och elegans som så starkt förknippas med Medelhavsområdet.
Framhäv din personliga stil
Vi vill uppmuntra kvinnor att omfamna sig själva och framhäva sin personliga stil. Hos oss hittar du ett brett sortiment av svala, somriga klänningar som passar utmärkt till både vardag och fest. Ett utmärkt alternativ till sommarklänningen är tunikan – ett klassiskt sommarplagg som gör det enkelt att känna sig snygg och bekväm. Bär våra sommarklänningar och tunikor med bara en bikini och sandaler, eller klä upp dem med klackar och festliga accessoarer.
Det symboliserar våra tunikor
Våra klänningar och tunikor utgör symboler för frihet, kvinnlig självständighet och värmen som hör sommaren till. Boho chic, mjuk romantik eller klassisk elegans – vi har något för varje stil och tillfälle. Våra klänningar och tunikor är skapade av hållbara material framtagna av lokala råvaror från vår produktion i Indien och Bali. Vi arbetar aktivt för att bygga långvariga relationer med våra partners och har strikta riktlinjer för att säkra en hållbar, rättvis och säker produktion.
Kvinnan i fokus
Vi vill ge kvinnor utrymme att låta sin personliga stil ta plats. Därför har vi skapat vackra klänningar och tunikor som låter kvinnan stå i fokus. Med dess svepande former i ljusa färger och naturliga mönster är våra somriga klänningar och vackra tunikor nyckeln till en tidlös stil, skapad för den moderna kvinnan – avslappnad elegans som inspirerar kvinnor till att vara sitt bästa jag.